Torneig express de pàdel

El pròxim dia 7 d’agost organitzem un Torneig Express de Pàdel al Indoor pàdel més gran de la Catalunya central! De les 18 fins les 23 hores, podreu disfrutar d’un emocionant torneig individual. I després del torneig… ho celebrarem tots junts!

Inscripcions i informació sobre el Torneig de Pàdel Express

Respectarem totes les mesures de seguretat i prevenció del Covid-19, per aquest motiu ens veiem obligats a limitar el número de participants a 64 homes i 32 dones com a màxim. Cada jugador podrà jugar com a mínim 4 partits.

La inscripció al torneig de pàdel express val 30€ per persona i inclou:

  • Sopar amb pica pica, «asado argentino», vi, aigua, gaseosa i postres.
  • Sorteig de material de pàdel entre tots els i les participants.
  • Trofeus per als guanyadors i guanyadores.
  • Barra lliure de cervesa.

I després del torneig…

Volem celebrar i passar una bona estona tots junts, després de passar-ho genial jugant o veient els partits de pàdel. A partir de les 23h, tindrem música amb el Dj.Mesa i servei de barra amb mojitos i còctels per a tots els gustos!

Inscripcions pel torneig de pàdel express:

Per a inscriure’s al Torneig de Pàdel Express del pròxim 7 d’agost, podeu fer-ho a través del e-mail a: info@illapadel.cat, a través de WhatsApp al 623222015, per telèfon al 931313369. També presencialment a les nostres instal·lacions de Illa Pàdel, a Sallent.

 

Obrir WhatsApp
Hola! Estàs interessat/da en jugar a pàdel amb nosaltres? Reserva la teva pista ara i vine a passar una estona increíble!